vissers

Reviews

"Een aantal jaar geleden heb ik de Oneindig Vermogen cursus gevolgd en nog steeds maak ik maandelijks gebruik van de handige tools en inzichten die ik heb gekregen. Ik begon met goede moed aan de cursus en had hoge verwachtingen, en deze werden ruimschoots waargemaakt. Lisette weet veel waardevolle maar soms ook gecompliceerde informatie op een goed begrijpbare manier te beschrijven en op een duidelijke manier over te brengen zonder al te veel bijkomende poespas. Het heeft me veel inzichten gegeven en het is de start van mijn nieuwe financiële denkwijze geweest. Op regelmatige basis lees ik nog de boeken die geadviseerd werden. Zo ging ook mijn afgelopen vakantie weer een van de klassiekers mee. Ik zou de cursus dus zeker aan anderen aanraden! Zelf doe ik de volgende keer ook weer mee. Heel erg bedankt voor de prachtcursus die je hebt neergezet, Lisette!"


Laura

Masterclass 2020

Afgelopen december ben ik met alle enthousiasme begonnen aan de Masterclass. En alhoewel ik nog niet alle lessen stap voor stap heb gevolgd, kan ik zeggen dat ik goed op weg ben en er al veel aan gehad heb. Het heeft me doen inzien dat ik zo spoedig mogelijk mijn studieschuld wilde wegwerken. Waar ik eerst nog 4 jaar bezig zou zijn met aflossen heb ik nu al bijna 2 tot 2,5 jaar ingehaald en dat lucht enorm op kan ik je zeggen. Ook ben ik gaan kijken waar we nog meer op kunnen besparen. De kosten van de masterclass heb ik er nu na een paar maanden volgens mij al wel uit! Zonder deze masterclass was me dit allemaal nooit gelukt. 


Zodra ik weer meer tijd en ruimte heb en ik mijn studieschuld helemaal heb afbetaald, ga ik mij verder verdiepen in financiële ruimte creëren en vermogen opbouwen. Ik heb er nu al zin in!


Jolanda

Masterclass 2023

Ik ben altijd wel bezig geweest met mijn financiën en wilde graag zelf beleggen. Ik wist alleen niet hoe ik dat aan moest pakken.

Toevallig stuitte ik op een videoboodschap van Lisette waarin ze vertelde hoe je je financiën op orde kon stellen en ook hoe je zelfstandig kan beleggen. Ik heb eerst de gratis cursus gevolgd waar je al heel veel te weten komt. Daarna kon je je inschrijven voor de Masterclass. Wat ik erg prettig vond en vind is dat Lisette zegt hoe je later een goed spaarpotje voor jezelf en eventueel voor je kinderen op kunt bouwen zonder gouden bergen te beloven (zoals je soms ziet 'leven als een god in Dubai en een snelle auto kopen'). Voor mij was de Masterclass goed te volgen omdat ze het goed en gedetailleerd uitlegt. Je kunt het op je eigen tempo doen. Verder kon je van tevoren en tijdens de live sessies vragen stellen die ze netjes beantwoordde. 

Wat de Masterclass mij tot nu toe heeft gebracht is dat ik mijn geld nu beter heb verdeeld qua potjes (dat was voorheen toch een beetje aanmodderen) en veel beter inzicht hierin heb. Verder beleg ik nu zelfstandig wat niet veel tijd kost. Daar ben ik best trots op! 

Oh ja, ook niet onbelangrijk: met de bespaartips van Lisette heb ik al snel het cursusgeld van de Masterclass terugverdiend! 


Dank je wel Lisette!


Susan

Masterclass 2023

In mijn opvoeding heb ik niets geleerd over geld, en de afgelopen jaren heb ik mezelf wijzer geprobeerd te maken. Tijdens een avondje met vrienden vertelde mijn vriendin dat ze was begonnen met oneindig vermogen. Ik ben na de gratis 3-daagse direct ingestapt en het heeft me zoveel inzichten gebracht én zoveel meer controle over mijn cashflow. Dusdanig dat we nu airco’s kunnen laten plaatsen en vaker op vakantie kunnen zonder dat onze buffer aangetast wordt. Het fijne is dat het verbrasgeld ook heerlijk is om lekker uit te geven zonder dat je aan je buffer komt die lekker door groeit.


Daarnaast is mijn dochter 18 geworden en heeft ze haar rijbewijs gehaald. Ik kon haar nu leren hoe met haar inkomsten om te gaan en ook hoe dit bijvoorbeeld voor haar auto weg te zetten. Ze houdt overzicht en haar vermogen groeit.

Het beleggen hebben de betreffende vriendin en ik nog niet aangedurfd maar we gaan binnenkort samen zitten en alles van oneindig vermogen opnieuw bekijken waarna we een start gaan maken met het beleggen. Alles om hopelijk eerder te kunnen stoppen met werken. Ik ben blij! Waanzinnig blij en zelfs trots op mezelf!


Dank je wel Lisette.


Sandra

Masterclass 2023

Ik twijfelde in het begin om mee te doen, weer zo'n online cursus, je ziet niets anders meer voorbij komen. Maar wat ben ik blij dat ik die stap genomen heb. Ik heb me aangemeld om meer over beleggen te leren, maar ik heb een veel mooiere les geleerd, hoe om te gaan met geld. Budgetten maken, overzicht creëren. En dit werkt voor ons fantastisch! Nooit meer maand over als het geld op is. Nu blijft er geld over als de maand om is. Sparen en beleggen en vele tips hebben mijn leven echt veranderd. Mocht je twijfelen, stop daarmee en ga ervoor. Ga serieus aan de slag, want je zult het zelf moeten doen. Het is een mooi cadeau voor jezelf dus ik zeg; doen! 


Marjolijn

Masterclass 2020

De investering van je leven!


Toen ik een jaar geleden per toeval de advertentie over ‘Oneindig vermogen’ tegenkwam, dacht ik dit klinkt te mooi om waar te zijn. Het klonk interessant, maar het was niet het juiste moment. 


Nadat ik terugkwam van mijn reis uit Costa Rica afgelopen voorjaar, bleek het juiste moment te zijn aangebroken. De advertentie kwam op mijn pad en het voelde voor mij goed om nu actie te ondernemen. Ik heb me aangemeld voor de gratis training, die ik met veel plezier heb doorlopen. 


Omdat ik graag toch echt met mijn financiën aan de slag zou willen gaan en meer zou willen weten over beleggen en vermogen opbouwen, heb ik de stap genomen me aan te melden voor de masterclass. 


De masterclass was echt ontzettend leerzaam, praktisch, motiverend, goed te volgen en heel inspirerend! Het is een verrijking van mijn leven, niet alleen doordat mijn financiën nog beter op orde zijn, maar vooral door de kennis en inzichten van de masterclass. Lisette is een super enthousiaste en betrokken coach die altijd klaar stond je te helpen.


Ik had nooit kunnen denken dat ik financiën leuk zou gaan vinden, maar Lisette heeft mij laten zien dat het ook echt leuk kan zijn. Ze is zo gemotiveerd en enthousiast wat je goed kan overbrengen op de cursisten. 


Daarnaast is de besloten Facebookgroep een fijne community waar je al je vragen en ideeën kan achterlaten. Dit gaf mij het gevoel dat ik er niet alleen voorstond. 


De masterclass heeft me naast de vele inzichten, ook al de nodige besparingen opgeleverd en hierdoor ben ik in staat meer te sparen, vermogen op te bouwen en mijn financiële doelen te behalen. Ik zou het iedereen aanraden en ben ook dolenthousiast om mensen hierover te vertellen. Bedankt Lisette! 

Melissa
Melissa

Masterclass 2022

Na het zien van de gratis training “Oneindig Vermogen” in het najaar van 2022, twijfelde ik enorm of ik zou meedoen aan de Masterclass.

Ik ben altijd al bewust en goed omgegaan met geld, maar… wat als ik er nog meer uit kan halen? Zonde om dat te laten liggen, toch?

 

Mijn nieuwsgierigheid won, maar ik vond het best spannend hoor!

En… wat ben ik blij dat ik dat gedaan heb. De kosten van de Masterclass had ik er na een paar maanden uit en daarna leverde het me gewoon geld op!

Door een andere, nog meer gestructureerde aanpak, kan ik nu meer genieten van ons geld, gevoel van vrijheid en financieel zorgeloze toekomst!

 

De Masterclass is heel mooi opgebouwd en heel uitgebreid, waardoor iedereen dit goed kan volgen. Je kunt er op je eigen tempo doorheen.

Lisette geeft op elke gestelde vraag antwoord en neemt hier de tijd voor. Al het cursusmateriaal en live Q&A’s zijn blijvend terug te zien.

En ik kan met iedere nieuwe Masterclass opnieuw aansluiten, waardoor ik niets mis van eventuele nieuwe ontwikkelingen.


Tijdens de Masterclass van eind 2022, was ik nog niet toegekomen aan het beleggen, wat ik wel graag wilde doen.

Ik ben weer gaan meedoen aan de Masterclass van Mei 2023. Dit keer om de puntjes op de i te zetten. Dat is gelukt! Wat een fijn gevoel.

Maar ik ben ook begonnen met beleggen. Ik had nooit verwacht dat ik dat ooit zou durven. Maar dankzij de Oneindig Vermogen Masterclass, weet ik waar ik op moet letten, wat ik wel en niet moet doen.

 

Verder voelt het goed dat ik mijn 2 kinderen (van nu 10 en 12 jaar) later kan leren hoe ze het maximale uit hun geld kunnen halen, door mijn kennis met ze te delen en ben ik stiekem wel jaloers dat zij mega vermogend kunnen worden, omdat ze zo jong kunnen gaan starten hiermee.

 

Mijn twijfel werd een “YES” en daar heb ik geen moment spijt van gehad!

Bedankt voor deze kans Lisette.

Laura
Laura

Masterclass 2022

In november 2021 heb ik meegedaan aan de Masterclass. Op zich had ik mijn financiën al goed inzichtelijk en op orde, ik spaar al van kinds af aan ook was ik al voorzichtig begonnen met beleggen. Maar ik was wel wekelijks in de weer met mijn excel bestandjes en diverse spaarpotjes. Met de komst van onze tweeling een jaar eerder dacht ik: dit kost mij echt te veel tijd, dit moet toch makkelijker kunnen en bovendien; hoe kan ik ervoor zorgen dat ik nu en straks nog een beetje lekker kan leven?


Ik was blij dat deze masterclass op mijn pad kwam! De masterclass zit bomvol praktische handvatten die je meteen kunt toepassen. Lisette neemt ze stap voor stap met je door en zet daarnaast ook scherpe richtlijnen neer, allemaal gestoeld op kennis die ze in de afgelopen jaren heeft verzameld. Dat maakt deze cursus ook zo goed! Het is niet alleen de ervaring van Lisette, maar ook de ervaringen en (wetenschappelijke) inzichten van experts die hierin worden meegenomen.


Daarnaast komt er ook steeds nieuw materiaal bij waardoor de tools altijd up-to-date blijven en je als oud-deelnemer altijd even kan terugkijken en weer wat zaken kan opfrissen en/of optimaliseren. Nu, anderhalf jaar later, merk ik eigenlijk nog meer hoe waardevol de masterclass is en hoe goed de cursus in elkaar steekt. 


De 5 stappen vermogensroadmap voelt echt als een kompas en een gids die je altijd kunt gebruiken in de weg naar meer vermogen. Zo had ik bijvoorbeeld nooit gedacht dat ik mijn studieschuld (destijds € 11.000) in anderhalf jaar tijd volledig zou kunnen aflossen. En dat in een tijd waarin het leven duurder werd (hoge energieprijzen, inflatie etc) en ik minder ben gaan werken. Kortom; het is echt zo, ook met een klein(er) salaris kun je financiële rust en vrijheid ervaren EN vermogen opbouwen. 

Sanne
Sanne

Masterclass 2021

Beleggen en geld verdienen heeft altijd mijn aandacht getrokken. Daarom ben ik samen met mijn vrouw deze masterclass gestart. 


Door een combinatie van goed inzicht krijgen van de financiële situatie en het overhouden aan het eind van de maand, hadden we het geïnvesteerde geld snel terugverdiend. 


Lisette legt alles duidelijk uit en tijdens de wekelijkse live Q&A kun je vragen stellen, erg fijn. Ze kijkt over je schouder mee, en geeft tips. Hierdoor heb je echt het idee dat je er tijdens de cursus niet alleen voor staat, want naast Lisette zijn de andere cursisten ook erg actief en bieden je een helpende hand. En natuurlijk Lennart niet te vergeten. 


Door de masterclass hebben we meer “rust” gekregen in onze financiële situatie en houden we maandelijks meer over dan voor de cursus. Hierdoor gaan we onze buffer verder uitbouwen en starten we daarna snel met beleggen. Veel informatie en kennis over het beleggen die je ontvangt tijdens de masterclass. En het grootste voordeel is dat je altijd alles terug kunt kijken. Dus je kunt alles op je eigen tempo volgen. 

Dennis
Dennis

Masterclass 2022

Wij waren ons al een tijdje aan het verdiepen in beleggen maar voor mijn gevoel was dit niet goed genoeg omdat we te weinig kennis hadden en daardoor geld konden verliezen.


Ik ben een ware "Dagobert Duck" en geef niet zomaar mijn geld uit. 

Ik wist van tevoren wel hoeveel geld erin en eruit ging, maar door de training hebben we verschillende potjes gemaakt zodat we altijd overal genoeg voor hebben en in principe niet meer aan onze spaarrekening hoeven te komen.


De masterclass is een stuk uitgebreider dan de training met ook documenten die je kan gebruiken. Dit was erg interessant met een heldere duidelijke uitleg. En het leuke is dat wij ook toegang hebben tot alle nieuwe video's!! En dat we het ons leven lang kunnen gebruiken!

Inmiddels na alle verdelingen en inzichten zijn wij begonnen met beleggen. Erg spannend, maar ook heel benieuwd wat het ons op gaat leveren. 


Het geld voor de masterclass heb je door de tips om dingen anders in te delen en naar verschillende dingen te kijken zo weer terugverdiend.


Inmiddels hebben wij een huis gekocht en gaan wij als we daarin zitten de training opnieuw terugkijken om alles weer op de juiste manier in te delen. We zijn dankbaar voor alle inzichten, tips en tricks voor de rest van ons leven!

Janine
Janine

Masterclass 2022

Wij hebben een jaar geleden meegedaan aan de Oneindig vermogen masterclass. Wij stonden er een wat nuchter in. “Zal dit wel helpen bij ons? Redden wij dit allemaal wel in deze drukke periode?” 


En wij kunnen nu een jaar later zeggen dat wij bezig zijn met de laatste video! Wij hebben onze financiën nu goed op orde en gaan binnenkort beginnen met het beleggen. We zijn van bijna geen buffer naar een grote buffer gegaan en zijn hier heel trots op. We merken ook dat dit zoveel lucht geeft! Hier deden wij het voor! 


Ook op de vraag of we het konden redden, kunnen wij nu een goed antwoord geven. Namelijk dat we het niet hebben gered binnen die 6 weken, maar je blijft toegang houden tot alle materialen en er kwamen bij de volgende masterclass zelfs nieuwe materialen bij. Dit hebben we ook meegepakt en zijn hier heel blij mee! Nu een jaar later hebben we het bijna afgerond en zijn wij echt heel blij met het resultaat. 


Ook zijn wij zeer tevreden over Lisette. Ze heeft alles rustig uitgelegd en herhaald. Deze masterclass vinden wij zeker een aanrader! 

Jolanda
Jolanda

Masterclass 2022

Ik heb de Masterclass gevolgd, omdat ik meer inzicht wilde hebben in mijn financiën, meer wilde weten over de Vijf Stappen Vermogens Roadmap en meer wilde weten over beleggen. 


Ik twijfelde of ik het zou doen. Ik wist niet precies wat ik moest verwachten en hoeveel ik eruit zal halen, maar er waren verschillende dingen, die mij overhaalde om het toch te doen. 
Dat zijn voornamelijk deze drie redenen:


-Het feit dat er veel mensen positieve reviews hadden;

-Je levenslang toegang hebt tot de Masterclass; 

-De goede hoop dat ik dan in ieder geval goed inzicht had in mijn financiën.


De Masterclass is goed te volgen, op een goed tempo en Lisette legt alles duidelijk uit in zoveel mogelijk Jip en Janneke taal. Ook als je geen verstand hebt van beleggen, is het goed te volgen. 


De planning is vooraf duidelijk en je kan makkelijk schuiven qua taken. 
Het heeft mij veel gebracht, namelijk:


-Een goed inzicht van mijn financiën; 

-Meer vertrouwen in het beleggen zelf; 

-Meer vertrouwen in de keuze, die ik heb gemaakt, om te gaan beleggen, zoals bij wie, welke fondsen, en hoeveel geld ga ik investeren;

-Rust om te weten wat er kan komen in de beurs en wat je dan vooral wel of niet moet doen; 

-Rust door een goed overzicht te hebben van mijn inkomsten en uitgaven;


Maar vooral veel vertrouwen in de toekomst, omdat ik weet waar ik aan toe ben. Mocht het veranderen in de toekomst, dan weet ik nu hoe ik het opnieuw kan beoordelen. 

Ilse
Ilse

Masterclass 2022

Ik vind echt dat je een hele goede en duidelijke Masterclass hebt. Ik heb de Masterclass nog niet helemaal afgerond, omdat ik al dik anderhalf jaar met Longcovid klachten loop. Dit was voor mij de reden dat ik enorm getwijfeld heb om mee te doen. Heb ik wel genoeg concentratie, is het wel haalbaar voor nu etc. etc.. Het antwoord is simpel... JA!  


Ik had hiervoor 0% ervaring,  maar je video's zijn heel duidelijk, je bent enthousiast en erg behulpzaam,  de Inner Circle groep is erg fijn en ook daar krijg je vrijwel meteen reacties, je kan het helemaal op je eigen tempo doen en dit alles maakt dat ik het iedereen kan aanraden,  ook al is de situatie om te beginnen niet ideaal. Iedereen kan dit!


Ondanks dat ik nog niet de hele Masterclass af heb,  bespaar ik iedere maand al geld!

Voor iedereen die nog twijfels heeft, zeg ik zeker doen!

Lisette bedankt voor de uitleg en de moeite en tijd die je er steeds insteekt.

Rafaela
Rafaela

Masterclass 2022

Deze training is echt een aanrader! Lisette legt alles heel fijn en op een duidelijke manier uit. De training heeft mij echt veel bewuster gemaakt van mijn inkomsten en uitgaven patroon. Ik heb geleerd kritischer te kijken naar waar mijn geld naartoe gaat. Hierdoor houd ik, ondanks mijn niet zo hoge inkomen, een stuk meer over.


Ook de wereld van beleggen, waar ik mij eerst niet aan durfde te wagen omdat ik bang was voor de risico's, is voor mij een heel stuk duidelijker geworden. Ik had nooit gedacht dat dit iets voor mij zou zijn, laat staan dat ik hier daadwerkelijk mee zou gaan beginnen en enthousiast over zou worden. 


Deze training is een investering in jezelf. Jij hebt de touwtjes in handen in de stap naar een vrijer leven met minder financiële zorgen. Het laat je zien dat je met kleine veranderingen grote resultaten kan behalen. Ik ben Lisette ontzettend dankbaar voor alles wat ik heb geleerd tijdens deze training.

Denise
Denise

Masterclass 2020

De tijd vliegt voorbij tijdens deze masterclass. Van te voren was ik al erg enthousiast geworden van de gratis online training. 

In de masterclass komt er een stukje van deze online training terug maar wordt er veel dieper op ingegaan. 


Ondanks dat ik niet veel ervaring hiermee had was het ontzettend leuk om te doen. Lisette heeft een mooi programma ontwikkelt waar iedereen gebruik van kan maken ook al ben je hier niet bekend mee.  Ze legt alles duidelijk uit. En de video's met daarbij behorende linken zijn ook voor iedereen te volgen. 


Daarnaast is het erg fijn dat er een FB pagina is waar je met je vragen terecht kan en waar je geholpen wordt door je medecursisten maar ook door Lisette. De Q&A'S worden afgestemd op de cursisten en zijn zeer waardevol, zo kom je zelf nog meer te weten. 


We hebben al veel dingen van de theorie in de praktijk kunnen brengen en zijn hier nu fanatiek mee aan de gang. Het heeft ons al de nodige "winst" opgeleverd en we blijven ons verdiepen.


Ik vond het een leuke, leerzame en fijne cursus en zou het ook zeker bij anderen aanraden. 

Ellen
Ellen

Masterclass 2021

Lisette heeft erg veel kennis van de zaken die aan bod komen en is daardoor een erg fijne mentor/begeleider tijdens deze cursus! Ze neemt alle tijd om dingen goed uit te leggen en doet dit ook met simpel taalgebruik. Zo is het voor iedereen te volgen.


Ik heb persoonlijk grote stappen kunnen maken met deze cursus dankzij alle informatie die Lisette zelf heeft gebundeld. Dankzij deze cursus heb ik een duidelijk inzicht in mijn financiële situatie en kan ik maandelijks aan de slag met beleggen waarbij het ook voor een lange periode vol te houden is.


Ik ben super tevreden en had mijn cursusgeld erg snel terugverdiend!!
Bo
Bo

Masterclass 2020

De Masterclass heeft mij erg geholpen om meer inzicht te krijgen in mijn geldstromen, maar ook hoe kun je hier het beste mee omgaan. Hoe kan ik mijn doelen bereiken.

Ik deed altijd al mijn spaargeld op 1 hoop en ook de lopende rekening stond altijd genoeg op zodat ik alles kon kopen. Als het op was was het ook op. Nu heeft Lisette mij hierbij geholpen om zo te kunnen genieten, te sparen, onvoorziene kosten altijd te kunnen betalen, maar ook om altijd elke maand inzicht te hebben waar je geld naar toe gaat.

 

Lisette helpt je ook met inzicht te krijgen hoe je zou kunnen beleggen. Ik ben hier nog niet aan toegekomen omdat ik eerst alle andere stappen voor elkaar wil hebben. Dit zal waarschijnlijk een klein jaar duren. Je kunt namelijk de rest van je leven nog bij de informatie komen, waardoor je de cursus ook op je eigen tempo kunt doen.

 

Het lijkt aan het begin een groot bedrag wat je voor de cursus betaald, maar vond het het geld zeker waard. Dus wil je graag alles uit je geld halen? Of een beter leven (qua geld) bereiken? Dan zou ik het zeker aanraden om de cursus te volgen!

Eelkje
Eelkje

Masterclass 2020

De Masterclass was zeer waardevol. Het geld had ik er na twee maanden alweer uit. Dit komt doordat een van de onderdelen, geld overhouden is. 


Daarnaast is het heel fijn dat je onbeperkt toegang hebt tot het materiaal. Dit is voor mij heel belangrijk omdat ik het beleggen op een zelfgekozen moment kan uitvoeren.


Ja je hoort het goed. Ik heb zoveel vertrouwen gekregen door de masterclass dat ik mezelf en mijn gezin gun om oneindig vermogen op te bouwen. Wil je dit niet ook geen probleem dan is de masterclass nog steeds een aanrader vanwege alle andere onderdelen waarbij je leert hoe je geld kunt overhouden. 

Helena

Masterclass 2020

De training die Lisette geeft is heel fijn, helder en kan in je eigen tempo gevolgd worden. Vooral dat laatste was voor mij erg belangrijk! Het warme gevoel van de community en die Lisette zelf uitdraagt door steeds mee te te denken, is erg fijn en inspireert om zelf ook weer aan de slag te gaan.


Door de training heb ik financieel inzicht, meer financiële zekerheid en een financieel plan bedacht. Dit geeft mij ontzettend veel rust. Alleen al als stok achter de deur is deze training een mega aanrader! Ik heb er over getwijfeld om de cursus te volgen, maar het was het me meer dan waard!

Melissa review
Melissa

Masterclass 2020

In september 2020 heb ik de cursus oneindig vermogen gevolgd bij Lisette. Dit heb ik als ontzettend waardevol ervaren.


Zelf was ik al wel bezig om bijvoorbeeld mijn vaste kosten zo laag mogelijk te houden, maar toch had ik steeds een stukje maand over aan het einde van mijn salaris. Nu heb ik ook gezien dat het écht anders kan. Naast inzicht, wat in het begin best confronterend was, heeft zich ook een verandering voorgedaan in mijn denkwijze over ‘vermogen’ en het inzetten van mijn salaris.


De tips & tools die Lisette aanreikt gaan verder dan alleen hetgeen wat jij en ik zelf ook wel kunnen bedenken. Het heeft mij blik geopend voor een andere wijze van omgaan met ‘geld’. Ik kan niets anders zeggen dat ik ondanks mijn modale salaris, nu wel financiële rust ervaar, door mijn ‘nieuwe denkwijze’. Ik was een van de gelukkige die persoonlijke feedback van Lisette per email heeft ontvangen en dit heeft mij het zetje in de rug opgeleverd, die ik nodig had in deze transformatie.


Lisette heeft mij geïnspireerd, een spiegel voor gehouden en mijn een levenslange les geleerd. Mijn dank is groot!
Patty
Patty

Masterclass 2020