Masterclass Bonussen

Masterclass Bonussen

Claim jouw plek hier

1. Meekijken met mijn beleggingen

In een live opgenomen video laat ik exact zien hoe ik mijn maandelijkse beleggingen uitvoer in slechts 5 minuten per maand. Ik wil zo transparant mogelijk zijn, zodat je precies kan zien hoe ik mijn resultaten bereik. Ik laat je meekijken op mijn scherm zodat je ziet welke producten ik koop en ik leg in detail uit hoe ik tot deze investeringskeuzes ben gekomen.

2. Een huis kopen in deze huizenmarkt

In een extra video leg ik uit hoe je in deze huizenmarkt een huis kan kopen, zonder in de financiële problemen terecht te komen. Ik leer je de kennis en deel de adviezen die je hiervoor nodig hebt.

3. Tips & Tricks voor betaalbare (en luxe) reizen

Aan de hand van een sjabloon deel ik mijn tips & trucs over hoe ik betaalbare (en luxe) reizen boek. Ik krijg ontzettend vaak de vraag hoe het kan dat ik zoveel kan reizen. Aan de ene kant komt dit door de Vijf-Stappen-Vermogensroadmap. Aan de andere kant doordat ik mijn reizen op een slimme manier boek. Ik ga al mijn geheimen delen.